Friday, January 4, 2013

Ini Cerita Seorang Aku Dan Mereka

Assalamualaikum .

Alang alang nak tunggu result SPM yang lambat lagi akan diumumkan , aku bertekad untuk menyambung semula penulisan blog yang sudah lama terbantut di tengah jalan ni .

Baiklah , aku mulakan entri pertama aku dengan post yang bertajuk " Ini Cerita Seorang Aku Dan Mereka ". 5 Baiduri 2012

\
Saya sayang mereka semua :)

Ok , sengetkan kepala anda 

bidadari bidari dari kayangan


Karoke selepas kenyang memang amat menyeronokkan.
Alhamdulillah , rezeki NIE.




Fakta - fakta tentang mereka :


  • Merka semua tersangatlah kreatif sehinggakan banyak gelaran dan nickname yang diciptakan.
  • Majoritinya masih tak pandai memanfaatkan locker , termasuklah aku . Haha

Cer tengok locker belakang tuh ! Haha. 

  • Mereka suka baca paper , sebelum paper sampai kat kelas pon dah ada yang CHATED. SECOND.
  • Ramai yang suka lekat gambar gambar di atas meja . Untuk menaikan semangat. Maybe .
  • Ada yang suka bawak patung yang comel comel ke kelas seperti patung zirafah mahupun sotong kurita yang comel .

  • Mereka suka tangkap gambar tidak kira tempat dan masa .
kelas kimia pon lepak ja.

sementara nak masuk lab.


  • Suka dengar MP3 dalam kelas . Kalau tv ada saiz kecil yang boleh masukkan dalam beg , mesti ada ja yang bawak ni.
  • Mereka semua sempoi dan happening .
Semua buat sekolah macam sekolah sendiri ja.

  • Kalau ada bithday party , siap sedialah untuk di PRANK kan. 
Kek


MR. Monitor dah kena . Telur sebijik atas kepala tu.

Perempuan atau lelaki akan dilayan sama rata masa prank !

  • Suka tidur dalam kelas , termasuk lah aku , Nagntuk kot . 
peace wong jangan marah :)

  • Ramai juga yang suka mengasah bakat melukis semasa guru guru mengajar .
Ok , twitter trending !

Ustaz Osman . Ayah Kami !
Kredit kepada rakan rakan yang share gambar gambar kat atas. syazani dan mira :)

3 comments:

zafira othman said...

ok xnak tgok. nanti nangis teringat masa sekolah :(

gua bukan robot, jdi rasanya tak perlu nak prove that im not a robot. hahaha buang2 lah word verification ni

omar_faruqi said...

haha. rasanya semua blog ada word verification kot. entah.

Juma Ismail said...

tengok gambar ni rindu kawan2 zaman sekolah. hehe