Thursday, March 28, 2013

Semangat Nak Study

Assalamualaikum .



Bila tengok video MatLuthfi yang berdurasi lebih kurang 5 minit ni , tiba tiba pulak rasa macam semangat nak sambung belajar , nak jugak pakai jubah dan grad :) cewah kemain lagi !

Ni gambar dari Google .
Bila nak cakap pasal insan insan yang membuatkan aku kagum , memang ramai tapi Matluthfi dalam list aku la . Actually , aku suka cara dia bervlog yang sangat santai dan mudah difahami . Cara pemikiran dia pon aku suka . Kadang kadang ada yang sampai aku tak terfikir .

Kalau nak tengok blog dia , klik DI SINI . Simple dan menarik .

Dapat isea dah , lepas ni boleh la kot aku post pasal orang orang yang aku kagum . Haha

Setiap orang ada pendapat masing masing . Dan terpulanglah kepada setiap individu itu sendiri :)