Thursday, March 28, 2013

Semangat Nak Study

Assalamualaikum .



Bila tengok video MatLuthfi yang berdurasi lebih kurang 5 minit ni , tiba tiba pulak rasa macam semangat nak sambung belajar , nak jugak pakai jubah dan grad :) cewah kemain lagi !

Ni gambar dari Google .
Bila nak cakap pasal insan insan yang membuatkan aku kagum , memang ramai tapi Matluthfi dalam list aku la . Actually , aku suka cara dia bervlog yang sangat santai dan mudah difahami . Cara pemikiran dia pon aku suka . Kadang kadang ada yang sampai aku tak terfikir .

Kalau nak tengok blog dia , klik DI SINI . Simple dan menarik .

Dapat isea dah , lepas ni boleh la kot aku post pasal orang orang yang aku kagum . Haha

Setiap orang ada pendapat masing masing . Dan terpulanglah kepada setiap individu itu sendiri :)

3 comments:

LoveBug said...

jarang tengok video dia sbb tahap internet yang sangatlah kedekut huuu

fadh leyanie said...

video mat boleh release tension.lawak kemain.

Arham Md Ali said...

Aku suka style dia, santai tapi tersirat dia sangat mendalam.

Dia memang sangat berbakatla.